dimarts, 28 de febrer del 2017

Barbie i Ken a la vida reaal!




Hola, sóc la Laia Polo i avui m’agradaria contar-vos el que una parella ha fet: s’han operat desenes de vegades per ser idèntics al Ken i a la Barbie! Ella es diu Pixee Fox i té 26 anys i ell Justin Jedlica i té 32 anys. Cadascú s’ha fet entre 90 i 100 operacions, però el noi, ha gastat més de 100.000 dòlars en transplant de cul, de pits i d’abdomen. No m’ho puc creure. El que vull demostrar en aquesta foto és que la gent arriba a estar molt boja i també que cadascú em de ser com som, que no importen els defectes sinó el que ens agrada de nosaltres, ressaltar les coses bones i no les dolentes.

dijous, 23 de febrer del 2017

Un carnestoltes molt aborrit

Hola nois Sóc la Elisa,vaig amb una mica de retard, pero avui hos explicarè el carnestoltes mes avorrit de la meva história perque ja no és com quan erem petits,fer ballaruca,rua,disfresses"pica-pica" ... ara ja anem a la Eso pero a mi m´'agradaria poguer fer tottes aquestes coses ,bueno companys no tots opinareu el mateix que jo perque soc molt tossuda i ès el meu punt de vista gracies,ens veiem demá.
Hola companys avui no tinc molta cosa a dir. Us explicaré una notícia sobre Donald Trump.
Ja sabeu que odia a totes les persones que no siguin com ell; dones, homosexuals, mexicans, transsexuals i una infinitat més de persones. El cas és que segueix aplicant normes contra aquests; l'ultima norma que ha canviat ha sigut que a partir d' ara els alumnes transsexuals no podran escollir el lavabo al qual van. No és un gran canvi, però ens recorda els abusos que Trump segueix cometent. Jo crec que ho hauriem d'evitar. Podeu suggerir el com als comentaris.

David Madrid

dimecres, 22 de febrer del 2017

Hola nois, avui us explicaré una cosa que va passar ahir a Barcelona.

Un noi suec va robar un camió de butá, a la ronda litoral, i va començar a còrrer a gran velocitat , no es frenava per res, ni esquivava els cotxes, anava txocan amb tothom i això va fer que es sembres el pànic a Barcelona, perquè es pensaven que era un atentat terrorista, però la policia i els mossos d'Esquadra van descartar que sigues un atentat terrorista.
Al final el van poder  detendre a trets i després el van portar a un psiquiàtric. 

Sort que només van haver-hi tres ferits lleus.

dimecres, 1 de febrer del 2017

Romania crea una nova llei

Hola a tots!!! Sóc l'Anna i avui us explicaré una notícia que he sentit per les notícies. A Romania han posat una nova llei que es tracta de que si els delictes de corrupció no superen els 44.000 euros no es considera corrupció. Per aquest motiu han fet una manifestació avui mateix en contra d'aquesta nova llei.