dijous, 9 de març del 2017

Remuntada més que èpica
Per si no us havieu enterat, ahir el F.C. Barcelona va aconseguir una fita històrica, aquesta va ser aixecar un 4 a 0 en contra a la UCL. El partit va ser memorable amb una celebració impresionant tant per part de tot l'equip com dels aficionats cules. Els anotadors del partit van ser: Luis Suárez, Krsawa (p.p), Lionel (el Déu) Messi, Neymar Jr. x2 I Sergi Roberto (el salvador). Com heu pogut contar van fer 6 gols però el PSG no en va tenir prou i en va fer un, autoritzat per Cavani. En total, un final espectacular, taquicàrdic I inesperat, el partit perfecte.
Visca el Barça!!!!!
Roger Tomas.

dimecres, 8 de març del 2017

Mireia Téllez:

Hola nois. Avui us vull parlar sobre un tema que segur que molts sabreu.
El dia de la dona treballadora.
Jo, fins no fa gaire, no sabia gaire bé que era el feminisme ni que era l'hembrisme, per això intentaré explicar-vos-ho una mica.
El masclisme és quan una persona creu que els homes són millors que les dones i suposo que això ja ho sabíeu, però el feminisme no és que les dones siguin millors que els homes! No! Ni molt menys! És una cosa totalment diferent. Feminisme és que qualsevols persona, ja sigui home o dona, pensi i opini que les dones són igual que els homes i que tenen els mateixos drets que ells.
En canvi, l'hembrisme és una cosa totalment diferent.
Quan una persona pensa que les dones són superiors als homes i que tenen més drets que els homes, s'en diu hembrisme, que és al contrari que masclisme.
Doncs espero que us hagi quedat una mica més clar tot i feliç dia de les dones treballadores a totes i a tots.

dimarts, 7 de març del 2017

Llegir
   A mi m'agrada molt llegir, però sempre i qual m'aggradi el libre. Vaig començar a llegir comics des de ven petita, tot i que molta gent creu que un comic no es pot considerar un "llibre de lectura" perquè más de la meitat son dibuixos. Creo que la questió no és quien libre llegeixis sin que llegeixis.
   Età molt bé que al cole ens facin llegir, però crec que ens haurien de deixar triar el llibre, perquè tothom li pot agradar uns tipus de llibres diferents com ara novel·la, d'acció, terror, misteri etc. Si el llibre que et fan llegir no t'agrada, s'et fa molt feixuc i llarg.Per exemple a mi el llibre que ens fan llegir de català no m'agrada i quan llegeixo no m'entero de res i a les hores de lectura em sembla que es pari el temps. En canvi a casa m'estic llegint un altre que em té intrigada i cada dia vaig a dormir a les tantes per poder llegir-ne més. 

Vinyet Subirats

dimecres, 1 de març del 2017

Com molts sabreu la matinada del diumenge va haver-hi la gala dels famosos Oscar,una matinada molt esperada per actors,cantans,directors i espectadors.
La  nit va anar passant i va arribar el moment més esperat de la nit,la millor pel.licula,tothom estava molt nerviós ja que les pel.lucules més votades van ser "La La Land" i "Moonlight".
En obrir el sobre es va descobrir la gran secret....And the Oscar goes to.... La La Land!!
La veritat es que nominada  a 14 Oscars tenia més possibilitats de guanyar.. aquesta era l'opinió de alguns espectadors.
El que va passar va ser que un cops tots els actors,directors,cantants i personal,a sobre 'escenari gaudint de l'Oscar,va sortir un home que devia ser de direcció i va dir que el sobre estava equivocat,la guanyadora era "Moonlight".
Al principi els actors es pensaven que era una broma pero al final van veure que anava massa enserio per ser-ho..
La guanyadora va ser "Moonlight" i els de "La La Land" es van enportar nomes 6 estatues de 14 nominacions...Ni la mitat!
Gràcies per llegir-ho atentament 
JUDITH