dissabte, 28 de gener del 2017

APUNYALATS A ALACANT

Hola nois perdó pel retras i sobretot per a l`Elena, bé aixó ja no importa anem al gra. El que jo us volia explicar és que un noi de 17 anys a Alacant,en mig de la classe va treure un punyal i va apunyalar a cinc companys, Ell patia asetjament perqué tenia un expedient brillant. Jo no sé que es farà amb aquell noi ara aixó si, si pot ser....no ho feu vosaltres a la classe.
GRACIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ.
Pol Rovira

HOMICIDI PARENTAL

Hola,companys i companyes,perdó pel retràs Elena però es que m'ha costat molt entrar,
va doncs,anem al gra.Aquesta és la història de com Tommy Gilbert va matar al seu pare Thomas Gilbert per la simple questió de que el seu pare el va retallar la seva paga.
Pare i fill van discutir sobre els diners i va acabar de la pitjor manera.Però,no és la primer vegada que se li "va l'olla",aquest adicte al gimnàs i,(perdó Elena)"niño de mama"té una llarga llista de crims.
Per mi aquest mon  s'envà a la %$&"ª, adeu😀😀😀


Pert cert , sóc l'Elo👀
                               👃
                               👅
Resultat d'imatges de tommy gilbertResultat d'imatges de thomas gilbert

divendres, 27 de gener del 2017

Hola nois per fi em toca a mi!! El número 31 de la llista... doncs començo. Parlaré sobre el dia dels avis, un dia que sempre de petits hem celebrat al cole hem fet activitats amb els avis però no sé si sabeu quin es el significat d'aquest dia.
El dia 26 de maig es celebra aquest dia i ven bé no se sap per què és aquest dia però es fa per més que res reflexionar en aquestes figures de la teva vida. El que si sé és que fins fa poc els avis només tenien cura dels néts per ajudar els fills, però ara, els meus en especial són àngels pendents de mi les 24 h.
Sembla extrany que jo pugui estar escribint aquesta cosa però els meus avis es fan grans i ara els hi fa mal la cama, ara el braç i coses així i només volia agrair-lis tot el que fan per mi.
MOLTES GRÀCIES A TOTS💘
ariadna torres


diumenge, 22 de gener del 2017

BLOOD FATHER (pel.licula per 16 anys)

Hola nois i noies sòc la Elisa de loa classe,avui hos explicarè una pel.licula que vaig veura ahir:
Una noia perduda que es va escapar de casa seva i uns nois dolents la van agafar per traballar amb ells ,la noia es va enamorar de u n dels dolents que tenia uns 40 anys i ella uns 18.
Treballaban de traficants de droga.Un dia la noia trucà al seu pare desasperadament per explicarli tot el que va passar finalment el pare va amb la filla poer trobarse am b els dolents. Finalment el pare els mata pero no a tots un era un sicari que volia dir que es va escapar per dispararlos làltre secapá pero el van atrapar.El pare li vamatar al sicari i el sicari tambè al pare.Finalment la noia encara recorda al seu pare.SI NO HOS A QUEDAT PROU CLAR PREGUNTEUME.

divendres, 20 de gener del 2017

Hola nois i noies. Sóc el Roger Tomas i avui vinc a parlar-vos d'un tema exepcional. No sé si coneixeu el protagonista però es diu Joey Dorsey i és el meu ala-pívot preferit. (ala-pívot és una posoció de bàsquet). Vinc a explicar-vos que el club on juga a bàsquet, el F.C.Barcelona Lassa l'ha expulsat. La raó de l'expulsió és per publicar un tuit dient que l'equip físic del Barça són uns incompetents i que no saben tractar les lesions com déu mana. Jo, personalment crec que no hauríen d'expulsar a gent dels equips només per dir veritats. El pitjor és que l'han deixat a la "deriva", sense fitxar per cap altra equip.
Espero que us hagi agradat.

dijous, 19 de gener del 2017

La gran volta al món!!!

Le Cleac'h guanya la Vendée Globe (la volta al món amb vaixell de vela), recorrent més de 50.000 quilòmetres en solitari. Mentre que el català Dídac Costa es troba encara a més de 13.000 quilòmetres de meta. Avui més de 150 vaixells han acompanyat a Cleac'h en l'últim trajecte que li faltava. Aquest campionat es fa cada any i ja que és en solitari alguns del participans no sempre poden acabar tot el trajecte.
Aquest francès de 39 anys s'ha convertit en l'home més ràpid a l'hora de creuar el planeta per mar.
74 dies, 3 hores, 35 minuts i 46 segons és el temps que a tardat Le Cleac'h en fer la volta i també a sigut el nou récord del món en fer-ho. 


Arnau Salmerón
Hola sóc l'Alba Sant
No sé si sabeu que fa poc ha començat la quarta temporada de Masterchef Junior.
És un programa de cuina molt interessant on nens i nenes de 8 a 16 anys hi participen, m'al·lucina que nens tant petits en puguin saber tan. Durant el programa van fent proves d'alt nivell i van eliminant a concursants, degut a que només en pot quedar un que com a premi s'enporta : 12.000 euros per continuar els estudis, un curs a una escola de cuina i un trofeu que l'acredita com a Masterchef Junior espanya.
Ahir van fer la final i ja hi ha guanyador... si voleu saber-ho ja podeu començar a miraar! Espero que aquest tema us hagi motivat, i us animo a que ho mireu!




























































Hola.
Soc la Mireia i us vull explicar una notícia que em va impactar molt quan la vaig llegir.
Aquesta notícia no es que sigui molt recent però crec que no ho sabreu gairebé cap de vosaltres.
Em vaig adonar a través d'una web que es diu adolescents.cat. Us recomano que hi entreu.
Doncs el cas és que jo soc una gran fan d'un sèrie de pel·lícules anomenades "Els jocs de la fam" i en aquesta web vaig veure que hi havia un article que parlava d'això i hi vaig entrar per curiositat. El que em vaig trobar al obrir l'article és que a Rússia faran uns "Joc de la fam" reals!
Pels que no sabeu de que va la pel·lícula, són una sèrie d'adolescents que lluiten per la seva vida en un bosc sense refugi i s'han de matar entre ells fins que només en quedi un. No us vull fer spoiler però us recomano que les mireu. El cas és que els russos estan fatal del cap. Està permès violar i matar! I els participants poden abandonar en qualsevol moment! Però tots els crims que comets, quan s'acaba el reality, tenen conseqüència, per sort! I el millor es que ja hi ha mes de 8000 persones que s'han presentat pel càsting!
La gent està fatal!

diumenge, 15 de gener del 2017

Hola, sóc la Laia Guarch
Primer de tot dir-vos que em sap greu no haver pogut escriure abans, però vaig tenir problemes. Bé començem.
Ahir vaig anar al cine amb unes amigues a veure "Tenia que ser él?" va estar mooolt xula, us la recomano molt. Voleu que us expliqui una mica de què va ?
És una família, un pare, una mare, un nen i una noia de 22 anys, aquesta noia, té un nòvio, però els seus pares no ho saben. Per les festes de nadal, la noia decideix presental-si el seu xicot a la seva família, el pare no està gents decord amb aquest noi, perquè porta molts tattuatges i és un malparlat, mica en mica el pare si va acostumant, perquè se'n adona que en el fons és un bon noi. Espero que us interesseu i us animo a que la veieu. 
Fins demà, 
Laia 

dimarts, 10 de gener del 2017

LA GENT ESTA MALALTA DEL CAP

Una anècdota que va passar el dia de reis del 2017 va ser que a Veneçuela una noia va intentar treure el seu nòvio la presó amb una maleta. El noi portava des del 2014 a la presó i per sortir no va tenir millor idea que dir-li a la seva xicota que l'ajudes a sortir de la presó, i la seva promesa quan tenia visita per parla amb ell a la presó va portar una maleta (rosa) i el noi es va ficar dins. Jo quan vaig llegir això vaig pensar que tindrien una mena de trastorn mental. Vaig llegir la notícia i no tenien res però a la parejita feliz no els hi va sortir tan bé com esperaven. Els van enganxar i a la presó tots dos. Quan vaig llegir la notícia vaig pensar: El món s'en va a la merda!!!